Gaštanové delikatesy v zámockej reštaurácii Honoria na zámku Chateu Herálec Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE*****

0
1624

Plody gaštanov zasypali nielen rozľahlý anglický park zámku Chateau Herálec, ale gaštanové dobrôtky ovládli i reštauráciu Honoria. Tradičnú českú kuchyňu a gaštanové ingrediencie si v romantickom predvianočnom čase vychutnáte na vysočanskom zámku s ešte podmanivejším pocitom. Krehké stehno z přeštického prasiatka s gaštanovým pyré doplnené o pečené gaštany, alebo kurací krk z farmy Rodiny Němcovej so zelerovou remuládou a čerstvou brioškou doplnené zámockými gaštanmi či sladučké gaštanové crème brûlée s čokoládovou hľuzovkou v želé champagne sú len malým náznakom kulinárskych receptov. Zahrejte sa horúcim moštom, čajom či vareným vínkom a svoj apetít utvrďte harmóniou zimných novembrových chutí. Svojich najbližších môžete pod vianočným stromčekom potešiť chutnými zámockými čokoládovými pralinkami z tej najkvalitnejšej domácej čokolády, ktorými hotel pravidelne zásobuje lokálny výrobca z neďalekej dedinky. Všetky dámy, ale i slečny určite poteší originálne herálecké sklo, ktoré má svoje miesto v celom interiéri zámockej reštaurácie. K dispozícii sú aj veľmi obľúbené darčekové krabičky s domácimi produktmi – chutný med od pána Brabenca z Herálca, zámocké müsli s bio moravským sušenými marhuľkami a horkými jadierkami, voňavé vrecúška zo zámockého herbária. Objavte v predvianočnom čase jedinečnú zámockú Gift collection a nechajte sa inšpirovať.